Azonosító: W110081
családi ház
Pécs-Mecsekszabolcs
alapterület: 137 m²
ár: 117 000 000 Ft
szoba: 4 (nappalival)  
állapota: közepes állapotú  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Papp Dávid

Ingatlan tanácsadó

06702035655

iHome Ingatlan

Pécs, Hungária 37

Biztonsági kód: 4 + 1 =

Az ingatlan bemutatása

Egyedülálló lehetőség a természettel összhangban élésre! Gyönyörű, óriási méretű terméskövekvől épült családi villa várja új családját a Mecsekerdő szívében. Egyedi elhelyezkedése révén a város zajától távol, mégis mindössze 10 perc autóútra Pécs belvárosától.

Az impozáns, 1868 m2-es területen elterülő családi ház alapterülete 137 m2, kiegészítve egy 30 m2-es melléképülettel és egy 20 m2-es, kényelmes terasszal. 2011-ben az ingatlan felújítása megkezdődött. A ház komplett kivitelezési tervekkel rendelkezik, beleértve a tetőtér beépítését is, melyhez az alapot statikailag megerősítettek.

Az ingatlan környezete ideális családok számára, hiszen körülötte csend és nyugalom uralkodik, miközben mindössze pár percre találhatóak az alapvető szolgáltatások, mint az erdei öko-óvoda, buszmegálló, kisközért és posta.

A telek mérete lehetővé teszi egy további, ház felépítését is, míg a kert végében saját véderdő terület várja a természet szerelmeseit. Az ingatlan kiváló minőségű termőtalajjal és fúrt kúttal rendelkezik, így az önfenntartás szempontjából is ideális választás.

A fűtés gázzal és árram is megoldható, padlófűtésen és radiátorokon keresztül. Abban az esetben pedig, ha nyáron a környezet nem biztosítana elég árnyékot, klímákkal temperálhatják Otthonukat.

Egy különleges ajánlat, ami álmai Otthonát jelentheti. Ne habozzon, hívjon bizalommal és tegyen ajánlatot bátran!

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat