Azonosító: W80244
tégla lakás
Szekszárd
alapterület: 90 m²
ár: 42 990 000 Ft
szoba: 4 (nappalival)  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Pretzl András

Értékesítési Vezető

+36302180817

iHome Ingatlan

Pécs, Hungária 37

Biztonsági kód: 2 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

Szekszárdon, a Táncsics Mihály utca közelében eladó egy 90 nm-es belső 2 szintes, sorházi beépítésű téglakás. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve páratlan, hiszen nyugodt csendes helyen van, de mégis közel a belvároshoz, minden szolgáltató egységhez.

A ház elrendezésé tekintve 3 szintből áll, az alsó szinten egy garázst és egy tárolót találunk, illetve innen egy belső lépcsőházon keresztül lehet feljutni a földszintre. A földszinten található egy nagyméretű nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és egy hall. A belső lépcsőn továbbhaladva az első emeletere érünk, ahol 2 különnyíló szoba és egy nagyméretű fürdőszoba, illetve egy külön WC található. Az ingatlanban kisebb átalakítással egy nagyméretű amerikai-konyha napplait lehet kilakítani. A nappaliból kilépünk az erkélyre, amelyből gyönyörű panoráma tárul elénk a város felé. Az ingatlan dupla komfortos, mert szintenként található egy fürdőszoba illetve WC.

A külső nyílászárók kíváló német minőségűek, hőszigetelt üvegezésűek, műanyag szerkezetűek és redőnnyel elátottak (Schücó). A szobák keményfa parkettával vannak burkolva a többi helyiség hideg burkolattal.
Külön figyelmet igényel a legalsó szint, ahol hidegburkolattal van burkolva a padozat és külön víz vételi lehetőség is van, például autómosás céljából. A legfelső szinten a szobák tágasak, vílágosak, jól megközelíthetőek.

Az ingatlan gázfűtésű, a melegvízről gázbojler gondoskodik. Az épület szigetelt, rendezett környezetben várja új tulajdonosát.

Családoknak kíváló lehetőség egy minőségi élethez, közel a belvároshoz, de mégis frekventált, nyugodt környezetben!

Amennyiben részletesebb információra van szüksége, kérem keressen bizalommal.

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat